Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Anus yalatmak am yalatmak

Anüs yalatmak am yalatmak

Kadın bedeninden temiz olduğunu bilir ve hissedersem kesinlikle iğrenmem. Ne demek istiyorum, istediğiniz her noktanızı öpüp emmek ve yalamak benim için keyif hatta hayalim. Bir kadının her noktasını onun isteği ve yönlendirmesiyle öpmek yalamak emmek.


Anüs yalamak özellikle göt deliğinde dilimi dolaştırmaktan da keyif alırım

Tabiki bunda önemli nokta temizlik bunu hissedersem defalarca bir birinden güzel kadının emrinde istediği her noktaya dilimle masaj yaptım, öptüm emdim.

Kadın bedenine tapıyorum

Bunu sizde benimle beraber olduğuzda anlasınız. Ancak bu kapris naz çekecek birisi olduğumu göstermez. Bazıları yanlış anlıyor. Beraber olmadığım bir kadının nazınü kaprisini çekemem. 

Göt deliğini yani anüsünü en güzel ve keyifle yalatan kadınım Özlem oldu

Bir daha Özlem gibisi karşıma çıkmadı her anında her anımızda keyif ve zevk içinde geçirdiğimiz nadir partnerlerimden oldu Özlem ve kendini parmaklarken göt deliğini de yalatmayı cok severdi. Boşalmasına yardımcı olur bosaldıktan sonra da eliyle amcığına kafamı dayayıp yalatırdı. Iste pandemi sikti attı bu güzel beraberliği
Sadece vajina yalatmak ve rahatlayıp ağzıma boşalmak istiyen kadınlar karşılıklı gizliliğimize özen gösterebilecek kadınlardan mesaj bekliyorum. Başka bir cinsel beklentim bulunmuyor. Sadece doyasıya am yalamak istiyorum
  • Mesajinızda kendinizi kısaca tanıtınız
  • Istanbul da ikamet eden veya Istanbul'a gelebilecekseniz iletisime gecin
  • Nadiren haftaici aksamları müsait olsamda, Cumartesi günleri tüm gün müsaitim
  • Mesajlarınız direk telefonuma düşmekte müsait olduğum an size geri dönüş yapabilirim.
Adınız:
Mailiniz: *
Mesajınız: *