Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vajina yalatmak sulu vajina yalamak

Vajina yalatmak sulu vajina yalamak

Vajina yalamak benim icin ne kadar keyifli bir sey oldugunu dilim döndüğünce yazmaya çalıştım. Ama sulu am yalamak bambaşka bir keyif yaladıkça süt gibi akmasıda bir defa başıma geldi. Yalamaya doyamadim. Tum dudaklarima yüzüme dağıldı. Yaaa anlatamam o duyguyu partneriniz zevkten kıvranırken kasılarak sütünün akması elimden yani dudaklarımdan kurtulmaya calışması yalvarması yani baska başka bir keyif.

Yaladığım kadınlar arasında en özellerinden birisiydi Filiz

Boşalsığında zevk aldığından bu şekilde süt gelmesi bir yana onunla yaşadıklarım bambaşkaydı. Yakın konumlarda oturdugumuzdan her sey daha guzeldi. Bir gün kostur kostur geldiginde yaz sıcağı acele etmiş ve terlemisti. Yaa kalçasından başlayıp her ter damlasını yalamak her ter damlasını opmek o boncuk boncuk terleri emmek şaskınlıkla boynuna geldiğimde sarı kut saclarinı kaldırmış ensesine birikenleri de opmus emmis sonrasinda 2-3 saatlik muhtesem sevismemiz ve yetismesi gwreken yakin is arkadasinin kinasina taksiyle birakmistim. O bambaska bir kadindı.

Değer veren değen kadına taparım

Öyleydi her sey karşılıklı güzel aşk da sevişmek de ama her şey karşılığı vardı. Filizin özel hayatinsaki problemleri tek basina goguslemek istemesiyle birbirimizden yavasca uzaklastik ve bitti. Hala onu cok ozluyorum.


Vajina Sütünü Yalatmak Her Damlasını Emdirmek Istiyen Hanımlar iletisime gecebilir.

Adınız : Mail Adresiniz * : Mesajınız * :